Operasjonssykepleierne NSF

NSFLOS Aust-Agder igjen på stand under Arendalsuka!

NSFLOS Aust-Agder har igjen stått på stand under Arendalsuka 2019


Last ned dette innlegget! (.pdf)


Arendalsuka er et populært arrangement som blir arrangert i Arendal hver sommer. Arrangementet foregår i uke 33 hvert år. Arendalsuka ble etablert i 2012. Arendalsuka er åpen for alle. Denne uka er preget av seminarer, debatter mellom politikere og fagfolk, og at interesseorganisasjoner, politiske partier, veldedige organisasjoner og statlige etater presenterer seg.

 Vi operasjonssykepleiere står på stand for NSF. Vi har stått på stand i mange år. Vi velger å stå i grønt og blått med hette, for å profilere oss. Vi blir godt tatt imot i befolkningen. Folk er veldig interessert i hva vi har på bordet vårt. Her har vi thoraxdren, diatermi, troacarer, laparoscopiutstyr, hofteproteser, kneproteser, DHS, margnagling og øye. Vi hadde med ekte linser som blir brukt under gråstær operasjoner. Mange har blitt operert, og forteller om sine opplevelser. De kan se og ta på ting som de har fått operert inn i kroppen.

Dette er noe vi kommer til å fortsette med hvert år. Vi deler ut foldere om hvorfor bli operasjonssykepleier, som ligger inne på NSFLOS sin nettside. Både barne- og ungdomsskolen samt videregående og sykepleiestudenter er i byen under denne uka. Vi gjør så godt vi kan for å rekruttere ungdommer til yrket vårt.

 

Med vennlig hilsen

Grethe Espenes Paulsen

Leder NSFLOS, Aust-Agder