Gratulerer operasjonssykepleiere | se bilder fra dagen

Gratulerer med dagen!

Den europeiske operasjonssykepleierdagen er 15. februar!
Målet med denne dagen – i tillegg til fokus på kvalitet og et høyt omsorgsnivå, er oppmuntring til refleksjon og fokus samt den menneskelige dimensjonen av vår profesjon.

Les mer om den europeiske operasjonssykepleierdagen (eorna.eu) på EORNAS nettsider.

Operasjonsavdelinger over hele landet feiret dagen.
Se bilder fra dagen og les hvordan dagen ble feiret nedenfor:

Vestre Viken
Gratulerer alle operasjonssykepleiere med den internasjonale operasjonssykepleiedagen den 15. februar! Stolte operasjonssykepleiere i fra hele Vestre Viken markerte dagen på sine respektive operasjonsavdelinger.

NSF Operasjonssykepleierne Buskerud hadde stand på Drammen sykehus i dag for å markere den internasjonale operasjonssykepleierdagen, og samtidig benytte muligheten til å reklamere for utdanningsstillinger i operasjonssykepleie, som snart skal lyses ut i Vestre Viken. Operasjonssykepleiere arbeider bak lukkede dører og kan være vanskelig tilgjengelig både for utenforstående og kollegaer innenfor andre felt, og vi informerte alle som tok turen innom standen om hva operasjonssykepleie innebærer.

Sykehuset Østfold Kalnes
Dagen ble feiret i avdelingen med pølsefest. To heldige vinnere av sekker fra NSF som inneholdt mange overraskelser ble trukket. Vinnerne var Quyen Tran og Eileen Olsen. Gratulerer!