Operasjonssykepleierne NSF

Nyhetsbrev – høst 2012

HØSTEN ER HER

Noen av oss har hatt anledning og gleden av å delta i feiringen av NSF’s 100 års jubileum i Oslo. I den anledning vil jeg rette en stor takk til lokalgruppen Oslo og Akershus for deres fantastiske bidrag i Spikersuppa. Operasjonssykepleierne markedsførte seg her på en aldeles utmerket måte, noe forhåpentligvis mange av dere sikkert har sett på vår Facebookside.

Apropos Facebookside, jeg har sagt det før og jeg må minne dere på det igjen, NSFLOS vil sette stor pris på om dere som fremdeles bruker «Operasjonssykepleierne» som sin Facebookside heller går over til vår offisielle side på Overblikk. Når vi nå har en offisiell side ar det viktig at de som søker etter Operasjonssykepleiere eller NSFLOS kommer til riktig sted.

For mange betyr høsten i operasjonsavdelingene over det ganske land travle dager og full drift med et hardt presset operasjonsprogram. Vi møter alle krav om å fjerne fristbrudd og ventelister, og unngå strykninger. Samtidig begynner kanskje staben å gjennomgå sesongens virusinfeksjoner og influensa, som igjen medfører utfordringer knyttet til sykefravær og drift, men gjennom dyktig lederskap og planlegging takler våre operasjonsavdelinger slike utfordringer, selv om det av og til må gå på bekostning av toppledelsens forventninger til oss.

Høsten er også årstiden for NSFLOS sine seminardager, og jeg ser fram til å møte dere alle i Bergen, der Pasientsikkerheten settes i fokus 8-9.11.12.

NSFLOS avholder neste styremøte den 6-7.11.12. Aktuelle saker eller spørsmål fra lokalgruppene kan fremmes til leder innen 31.oktober. Vi ses i Bergen!

Aina Hauge

Landsgruppeleder