Operasjonssykepleierne NSF

NSFLOS Aust-Agder og Vest-Agder – Fagkveld

NSFLOS Aust-Agder og NSFLOS Vest-Agder skriver om felles fagkveld!


Den 6. juni fikk vi samlet NSFLOS, Aust-Agder og Vest-Agder, til en felles fagkveld. Begge sykehusene syntes det er langt å reise enten til Arendal eller til Kristiansand. Fagkvelden ble derfor holdt i Brekkestø, Lillesand. Her stilte foredragsholder Thom Topstad låven til disposisjon. Topstad er plastikkirurg på begge sykehusene. Han holdt foredrag om malignt melanom. Dette er et meget aktuelt tema. Her var det masse tid til å stille spørsmål.

Det var ca 30 operasjonssykepleiere tilstede fra begge sykehus. Flest fra Aust-Agder. Vi fikk faglig påfyll, og en sosial kveld. Det ble servert reker med tilbehør, og kaker til kaffen. Vi holdt taler, sang og hadde en rebus. Premier fikk vi fra NSF, Aust-Agder. Alle koste seg og hadde en hyggelig kveld. Når det blir ett Agder, er det viktig for oss å beholde en leder pr. sykehus. Det er mye lettere å få til noe i sammen. Vi snakket om at hvis det blir en leder for begge Agder-fylkene, blir det frafall av medlemmer i det fylket det ikke er leder.

Alle var positive til denne kvelden. Vi ble enige om å prøve å fortsette med fagkveld i Brekkestø som en tradisjon. Alle gleder seg allerede til neste gang.

Mvh Grethe Espenes Paulsen
Leder NSFLOS, Aust-Agder